Гра Джонні Тригер 3Д

"Джонні Трігер 3Д" - це динамічний 3д шутер, який затягне вас із першої хвилини. Ви перетворитеся на безстрашного спецпризначенця, який не знає ні страху, ні пощади. Він сміливо дивиться в очі небезпеці і готовий битися до останнього. Цей солдат стане смертельним вироком для злочинців і бандитів, які задумали злочин проти людства.

Як грати?

Ваш герой бігтиме і стрибатиме автоматично, а гравець має допомогти бійцю знищити лиходіїв. Під час кульбіту або стрибка вам необхідно моментально зреагувати і застрелити всіх ворогів. Орієнтуйтеся за червоним променем оптичного прицілу. Щойно він опиниться на тілі ворога, ви маєте зробити постріл.

Але будьте пильними і намагайтеся не промахнутися, адже в арсеналі обмежена кількість боєприпасів. Вони можуть закінчитися перш, ніж ви розберетеся з усіма лиходіями. Але не зволікайте і не пропустіть свій шанс знищити злочинця, інакше він уб'є вашого бійця, і ви програєте. Попереду на вас чекають запаморочливі пригоди і гарячі перестрілки, де тільки зброя буде вашим найнадійнішим помічником! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Джонні Тригер 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
4.1894093686354 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 491)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Johnny Trigger 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 491 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри