Гра Розбийте їх Усі

Ласкаво просимо в одну з найпопулярніших екшн-ігор "Розбийте їх Усі", в якій вам доведеться стрибати по дахах хмарочосів і стріляти по манекенах, щоб скинути їх з вершини багатоповерхової будівлі! Гра "Knock'em All" має просте та інтуїтивно зрозуміле керування, що в поєднанні із захопливим ігровим процесом подарує вам безліч позитивних вражень!

Як грати?

Попереду на вас чекає величезна кількість захопливих рівнів, у яких ви зможете взяти участь у динамічних боях проти гігантських босів, що мають великий запас здоров'я і нищівну шкоду. Вам буде доступний широкий арсенал різної стрілецької та холодної зброї, як-от: автомат "Калашникова", кулемети, снайперські гвинтівки, сюрікени, мечі, прокляті катани, метальні сокири та багато іншого. Також ви зможете використовувати й інші побутові предмети як самооборону, наприклад: вантуз, взуття, клавіатура, синтезатор, що відкидатиме ворогів силою звуку, та інші кумедні речі. Випробуйте на своїх супротивниках легендарні супергеройські атрибути, як-от: молот Тора, рукавичка Таноса, плазмові бластери залізної людини або костюм спайдермена.

Крім класичного режиму, гра також має нескінченний режим, в якому ви відправитеся на далеку космічну базу, де вам необхідно знищити незліченні хвилі роботів, що прибувають з порталу, який відкрився. За успішне проходження рівнів ви зароблятимете золоті монети, які зможете витратити на купівлю нових гармат. Вам належить виконати безліч небезпечних завдань із зачистки локацій і порятунку заручників. Намагайтеся цілитися в голову, щоб ліквідувати супротивників одним точним пострілом. Проявіть свої навички малювання і створіть власну унікальну зброю. Відкривайте подарункові скрині та вигравайте круті призи! Крутіть колесо фортуни, щоб отримати додаткові бонуси! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Розбийте їх Усі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
3.946511627907 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 860)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Knock'em All.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 860 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри