Гра Теорія Струн 2

Ласкаво просимо в круту гру "Теорія Струн 2". У цій грі ви вирушите у світ, де тільки знання фізики, спритність і логіка мають сенс. Основне завдання гри - закинути трикутник у портал, який перенесе вас на наступний рівень. Звучить дуже легко, але насправді все не так. вам доведеться творити справжні дива, щоб досягти своєї мети.

Як грати?

Трикутник знаходитиме в пастках із рухомих і нерухомих струн. Струни синього кольору можуть згинатися, червоні струни абсолютно рівні й не можуть згинатися, а тільки повертати, а ось білі струни - абсолютно нерухомі і щоб їх обійти доведеться дуже постаратися. На кожному новому рівні на вас чекатиме складніше завдання, але тим і цікава ця гра. Вона затягує з перших же секунд і полонить гравця на кілька годин.

Попереду на вас чекають двадцять вигадливих рівнів, які ви зможете пройти тільки, якщо дуже постараєтеся. Ця гра допоможе вам потренувати вашу логіку, терпіння і змусити ваш мозок відмінно попрацювати. Трохи старань і відмінний результат не змусить себе довго чекати. Приємної гри і удачі!

Тут розташована онлайн гра Теорія Струн 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Круті Ігри
4.3008771929825 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1140)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — String Theory 2.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 1140 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри