Гра Батл Диск

Хлопці, настав час показати, на що ви здатні! У міні грі "Батл Диск" на вас чекає справжня битва проти майстерних ботів. З першого ж рівня, ви відчуєте азарт і дух суперництва. Суть гри нагадує популярну гру "Аерохокей". Ось тільки тут гравці будуть не забивати шайбу в лунку, а за допомогою диска будуть розбивати пластини суперника. Вашим персонажем буде зелений чоловічок, а персонажем противника - червоні чоловічки.

Перший хід завжди буде за вами. Саме тому постарайтеся скористатися цим і одразу ж розгроміть противника, або хоча б підбийте одну пластину. Щоб кинути диск, потрібно вибрати правильну траєкторію і силу кидка. Це допоможе вам зробити переможний кидок. Але не варто розслаблятися після кількох перемог. У кожному блоці рівнів на вас чекає битва з босом, який не буде так просто пасувати перед вами. Ця гра допоможе вам чудово провести вільний час і подарує чудовий настрій. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Батл Диск, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
4.1168091168091 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 702)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:

Корисна порада: якщо ви відразу ж відкинете диск після того, як його спіймаєте, активується супер кидок, який знесе всіх супротивників, які зустрічаються йому на шляху. Це дуже допомагає коли їх більше трьох.

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battle Disc.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 702 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри