Гра Супер Баді Кік 2

"Супер Бадді Кік 2" - це барвиста міні-гра, яка стане чудовим антистресом для кожного. Попереду на вас чекає справжній екшн і море адреналіну! Головним героєм гри буде маріонетка на ім'я Баді. Саме цей бідолаха сьогодні стане вашою головною метою. Ви стрілятимете, штовхатимете, кидатимете бомби і шматуватимете ганчір'яну ляльку, поки вона не розірветься на частини.

Під час ударів із ляльки сипатимуться золоті монетки, як із піньяти цукерки. Збирайте їх і витратьте на нову зброю. Наприклад, ви зможете купити найнебезпечнішу зброю: гвинтівки, шприци зі смертельною дозою отрути, гранати, циркулярні пилки, гармати, коктейлі Молотова та інше. Встановіть зброю в режим автоматичної атаки і нанесіть подвійний удар по Баді.

Щоб видовище не набувало занадто кривавого вигляду, ви зможете вимкнути вид крові. Це трохи пом'якшить загальну картину і ви зможете продовжити катування ляльки. Ця нова частина гри припаде до смаку всім фанатам мега популярної серії "Кік зе Баді", в якій пригоди ганчір'яної ляльки тільки починалися. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Супер Баді Кік 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
3.9590927501013 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2469)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Super Buddy Kick 2.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 2469 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри