Гра Джоін Клеш 3Д

У грі "Джоін Клеш 3Д" на вас чекає епічний забіг на виживання, в якому вам доведеться просуватися проїжджою частиною невеликого міста, попутно знищуючи і ухиляючись від різних перешкод! По дорозі вам необхідно зібрати якомога більшу групу солдатів для того, щоб діставшись до блокпоста, вибудувати надійну лінію оборони і ліквідувати спалах зомбі вірусу. Доберіться до зони евакуації, попередньо зачистивши периметр від натовпу заражених!

Join Clash 3D - це також гра на виживання! На вас чекає гоночна пригода, яка триматиме вас у напрузі до самого кінця! Бігайте поодинці і збирайте на своєму шляху людей, щоб зібрати величезну групу! Проведіть свою команду через всілякі рухомі, обертові та розширювані перешкоди. Розраховуйте свої ходи на бігу і врятуйте якомога більше членів натовпу!

Як грати?

Ви будете озброєні вогнепальною зброєю, яку перед початком забігу можна посилити. Натовп бігтиме вперед і вестиме безперервний вогонь на ураження. У цей час вам потрібно вказувати їм безпечний маршрут, щоб уникнути зіткнення з перешкодами і зберегти якомога більше членів команди! Затисніть ліву клавішу миші та переміщайте курсор у потрібному напрямку. Для того, щоб підірвати бочку з пальним, вам слід вистрілити по ній певну кількість разів. Якщо всі члени вашої команди загинуть, то ви програєте. Заробляйте монети і покращуйте 2 основні атрибути вашого героя, такі як: шкода і скорострільність. Крутіть колесо фортуни, щоб виграти нову потужну гармату або велику суму золотих монет. У магазині на ваш вибір буде надано величезний арсенал різноманітних видів зброї, серед яких штурмові гвинтівки, дробовики, автомат Калашникова, "ФАМАС", "М4А1", "П90", "СКАР" і навіть "ППШ". У грі безліч захопливих рівнів, які дадуть вам змогу чудово провести свій вільний час і отримати задоволення! Зберіть власну армію і проведіть її через всі немислимі перешкоди до перемоги!

Тут розташована онлайн гра Джоін Клеш 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Міні Ігри
3.8499464094319 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 933)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • + - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Join Clash 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 933 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри