Гра Всесвіт Міккі та Мінні

Хлопці, зараз ми з вами вирушимо в гості до Міккі Мауса і його друзів! Ці хлопці знаються на веселощах і нікому не дозволять занудьгувати! І зараз ми будемо веселитися разом у їхній веселій компанії. У дитячій грі "Всесвіт Міккі та Мінні" на вас чекають кумедні пригоди. На ваш вибір буде три рівні: порятунок кошеняти, відпочинок на природі та пригоди на кухні. Ви зможете вибрати будь-який рівень і починати гру.

Як грати?

Щоб врятувати кошеня Міккі та Мінні Маус сядуть за кермо пожежної машини і поїдуть у парк. Потрібно допомогти сміливим мишенятам швидко доїхати й уникати перешкод на шляху. Коли вони будуть на місці почнуться пошуки кошеняти. Коли малюка знайдуть, ви допоможете його зняти з дерева і спустити на землю. Далі на вас чекає веселий відпочинок у лісі. Міккі та Мінні кататимуться на моторному човні, ловитимуть рибку та ставитимуть намети. Це буде дуже весело!

Далі ми з вами вирушимо на кухню, адже всі вже встигли зголодніти. Насамперед потрібно зібрати потрібні інгредієнти і Мінні Маус відправитися готувати. Подружка буде помішувати вируючий супчик і дивитися, щоб нічого не пригоріло. Потім потрібно віддати друзям тарілки з палючим смачним супом і можна відпочивати. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Всесвіт Міккі та Мінні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Дитячі Ігри
4.1023890784983 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 293)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - дія
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mickey and Minnie's Universe.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 293 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри