Гра Бомбер Арена

У грі "Бомбер Арена" вам потрібно постаратися загнати супротивників у кут, щоб вони вибухнули. Бомбарена дуже проста, і це одна з речей, які роблять її настільки захопливою, що ви можете почати отримувати задоволення від самого початку! Стратегія цієї гри полягає в тому, щоб спробувати загнати ваших супротивників у кут, щоб вони не могли ухилитися від вибуху, бо не можна пройти крізь бомби, ось де наявність кількох бомб дає вам величезну перевагу! Будьте обережні, щоб не поранитися власними бомбами. Постарайтеся не потрапити в глухий кут і не опинитися закритими бомбами!

Мета гри полягає в тому, щоб бомбити інших гравців. Кожен раунд триває 10 хвилин. Коли раунд закінчено, перемагає гравець із найбільшою кількістю очок. Бонуси можна знайти, коли певні блоки зруйновані. Основні бонуси це: прискорення, уповільнення, велика бомба і додаткові бомби.

Як грати?

Використовуйте клавіші зі стрілками для переміщення. Пробіл, щоб скинути бомбу. Enter використовується для спілкування в чаті. На початку гри ви починаєте тільки з однією бомбою, яку можна розмістити за раз, однак ви можете отримати більше і кілька інших бонусів, підбираючи їх зі зруйнованих стін. Деякі з інших бонусів включають прискорення і бомби більшої дальності. Ви та ще 7 гравців з'являєтеся на арені, схожій на лабіринт. Ваша мета рознести інших гравців вщент, уникаючи при цьому такої ж сумної долі.

Тут розташована онлайн гра Бомбер Арена, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Арена
3.8395061728395 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 81)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - залишити хвилину
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — BombArena.io.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 81 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри