Гра Смертельна Погоня 2

Гра "Смертельна Погоня 2" це продовження першої частини гри про смертельні перегони найбожевільніших гонщиків-каскадерів. Чи зможете ви дістатися до фінішу на кожній з цих божевільних трас? Ці смертельні перегони не для людей зі слабкими нервами! Ви будете ганяти по петлях і пробивати стіни, змагаючись з іншими гонщиками на різних типах машин. Просто не забувайте збирати монети під час їзди, щоб мати можливість купувати поліпшення! Гра включає в себе безліч руйнувань автомобілів і перешкод, які потрібно обходити будь-якими способами.

Як грати?

Перед початком кожних перегонів ви можете обрати свій автомобіль і обладнати його різними компонентами, такими як броня, зброя та двигун. Загалом у грі "Death Chase 2" є 14 різних автомобілів, серед яких є і трактори, і вантажівки, і джипи, і навіть автобус. Також, крім звичайних машин, вам доступні божевільні машини, які стають відкритими тільки при відкритті певних простих машин. За проходження кожних перегонів ви заробляєте додаткові монети, які можете витратити на поліпшення та оновлення кожної з ваших наявних машин.

Самі перегони проходять у швидкому темпі і приносять величезне задоволення гравцеві - ви зустрічаєтеся з безліччю різних пандусів, петель, гірок, перешкод і мостів. Під час стрибка з трампліну можна виконувати сальто вперед або назад. Ці трюки збільшують ваш запас нітро і коли він заповнений, ви отримуєте гарне прискорення. Будьте обережні під час перегонів, оскільки ви можете отримати тільки певну кількість пошкоджень, перш ніж ваш автомобіль буде знищено! Чи зможете ви перемогти в смертельній гонитві і створити супер машину, якій не буде рівних? Грайте і спробуйте пройти всі рівні гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Смертельна Погоня 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2072368421053 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 608)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - для управління;
  • - підстрибнути;
  • - запустити ракету.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Death Chase 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 608 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри