Гра П'яниці: Кручений Удар

П'яниці: Кручений Удар - це екстремальна боксерська гра між гравцями на рингу. Новий виклик п'яних боксерів починається з кручених ударів! Обертайте кулаки і постарайтеся залишатися збалансованими і не забудьте контролювати свою енергію! Гра має режими на 1 і на 2 гравців. Ви можете грати в гру як з ПК, так і з мобільних пристроїв. Перший, хто досяг 5 балів у грі, виграє матч!

Вам просто потрібно розмахувати кулаками і перемогти свого супротивника, щоб знищити його. Грайте в цю дивовижну 3Д-гру проти супротивника комп'ютера або вашого друга. Наберіть найбільшу кількість очок, щоб виграти після кожного рівня. Киньте виклик своїм друзям просто зараз!

Як грати?

Щоб провести хороший бій, потрібна концентрація, сильні руки та чіткий план. Однак ви можете помітити їхню відсутність у цьому п'яному матчі. Ці маленькі нетверезі чоловічки насилу утримують рівновагу, і їх важко пересувати. Завдати удару противнику складніше, адже у вас паморочиться голова. З іншого боку, ці чоловічки мають нескінченні удари з обертанням.

Отже, стежте за рівнем своєї енергії за допомогою індикатора у верхньому лівому кутку і розумно наносьте удари противнику. Тож приготуйте свої п'яні удари і постарайтеся зосередитися на грі, щоб перемогти суперника! Якщо у вас закінчилася енергія, вам буде потрібно багато часу, щоб відновити сили. У цьому разі ви будете вразливі, тож, продумуючи план бою, не забувайте враховувати свою енергію!

Тут розташована онлайн гра П'яниці: Кручений Удар, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бокс
3.6296296296296 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління гравець 1:
Керування гравець 2:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Drunken Spin Punch.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 27 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри