Гра Один Удар: Битва

Один Удар: Битва - це абсолютно нова оригінальна гра про бокс із двома гравцями, доступна в 3Д режимі графіки. Чи зможете ви виграти цю битву між двома боксерами? Тут ви будете брати участь у боксі, але з обмеженими можливостями. Суперники не можу пересуватися, вони просто стоять у центрі рингу і тримаються однією рукою за опору, а іншою рукою можуть наносити удари. Кожен бій складається з 3 раундів, тож давайте спробуємо зіграти!

Як грати?

Для початку виберіть, у якому бою ви хочете взяти участь: проти комп'ютера в режимі 1 гравця або проти іншого реального гравця, який грає з вами на одному пристрої в режимі 2 гравців. Ви обидва починаєте зі звичайних скінів боксерів, але в міру просування ви можете розблокувати такі скіни як: Бойфренд, Покемон, Майнкрафт, ФНАФ і навіть Наруто.

Поступово кожен із них матиме більшу шкоду, більше здоров'я та швидкості. Щоб перемогти свого супротивника, вам потрібно повністю виснажити його смугу здоров'я, перш ніж він зможе спочатку зробити це з вами.

У кожного гравця є смужка під своїм аватаром, і коли він перебуває в зеленій зоні, натисніть Q для синього і O для червоного гравця, щоб отримати максимальну силу від вашого удару. Гравець, який першим виграв 2 з 3 раундів, стає переможцем. Чи буде це гравець 1? або гравець 2? Хто знає? Бажаємо вам удачі та веселощів!

Тут розташована онлайн гра Один Удар: Битва, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Бокс
3.25 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 20)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Управління в режимі на 1:
  • - удар
Управління в режимі на 2:
  • - удар
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — One Punch Battle .
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 20 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри