Гра Шарлотта Суничка: Одягалка Модних Подружок

Гра "Одягалка Модних Подружок" - більше підійде для дівчаток віку 5 років. У грі головна героїня Шарлотта Суничка та її подруги Вишенька і Лимонка вирішили взяти участь в одному модному конкурсі. Вашим завданням буде підібрати їм найкращі вбрання, зробіть з них справжнім моделей. Допоможіть дівчаткам стати найкрасивішими у світі! Як би Суничка не старалася, але без вашої допомоги їм ніяк не обійтися. Виберіть найкрасивішу зачіску, підберіть найшикарнішу сукню, курточку, ну і, звісно ж, взуття та аксесуари. Станьте для них особистим дизайнером.

Як грати?

На ігровому полі ви побачите Суничку, Лимонку та Вишеньку. Першу потрібно нарядити Суничку, натискайте на портрет лівою кнопкою мишки. Перед вами відкриється весь гардероб дівчинки, вам потрібно переглянути і одягнути її в найкрасивіший одяг. Щоб одягати натискайте лівою кнопкою мишки на той одяг, який вам сподобався. Якщо ви вбрали Суничку, переходьте до Лимонки і Вишеньки. Гарного проводження часу та чудової гри!

Тут розташована онлайн гра Шарлотта Суничка: Одягалка Модних Подружок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.038961038961 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 77)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Strawberry Shortcake Fashion.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 77 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри