Гра Доміно Блок

У гру Доміно Блок можуть грати як двоє людей, так і четверо. Для двох гравців видають по сім каменів, а для трьох і чотирьох уже дають по п'ять. Решта будуть перебувати в закритому місці або як ще називають "базарі". У цьому доміно, буде першим починати гру той, у кого будуть знаходитися такі кістки як 1:1, якщо в інших гравців теж немає дубля, то буде ходити наступний гравець за зростанням. Забороняється ходити з дубля 0:0. Якщо у гравців взагалі немає дубля, то починається хід з кістки, яка має найменшу кількість очок, наприклад, з 0:1 і далі.

Кожен поселяючий хід гравця буде виставлення кісток з відповідними очками, наприклад: (1:2, 1:3, 1:*, ...). Якщо буде таке, що у гравця зараз хід і у нього немає підходящих кісток, то йому доведеться пошукати в резерві, він буде брати по одній кісточці доміно до тих пір, поки гравець не витягне кістку з потрібним числом або не закінчиться резерв. Тоді гравець змушений зробити пропуск ходу.

Закінчення гри буде тоді, коли один гравець викладе на стіл усі свої кістки. Далі будуть рахувати очки у тих гравців, які залишилися з кісточками на руках. Ці очки підуть в актив того, хто виграв. У середньому партія триває до 100 очок. Якщо суперник залишається наприкінці гри з лише одним дублем (0:0), то він вважається за 25 очок.

Ще є така можливість закінчення гри "рибою" - так називають на блокування викладки, коли нема чого покласти, але кістки ще є.

Коли трапляється блокування, то виграє той, у кого буде найменше очок, йому запишуться очки інших гравців за вирахуванням його власних.

Тут розташована онлайн гра Доміно Блок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Доміно
4.0481927710843 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 166)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Domino Block .
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 166 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри