Гра Доміно Легенда

Ви вже можете грати в деякі ігри в доміно. Якщо це так, ви можете виявити, що правила на цьому сайті не є точними правилами, які ви вивчили. Є багато ігор у доміно, які носять різні назви і водночас мають дуже схожі, а іноді навіть ідентичні правила. Крім того, є багато ігор, які мають однакові назви в різних частинах світу, але правила варіюються від місця до місця.

Ми включили в наш сайт правила для безлічі різних ігор у доміно. Більшість правил гри в доміно, представлених на нашому сайті, також включають кілька різних варіантів правил.

Є кілька способів визначити, який гравець зробить першу гру: 1) Жеребкування. 2) Почніть гру, встановивши найважче доміно. 3) Нехай переможець попередньої гри зробить першу гру наступної гри. Після того, як буде визначено, хто зробить першу гру в грі, порядок гри буде визначено розташуванням сидінь. Відтворення буде продовжено вліво, за годинниковою стрілкою, після того, як почнеться перше відтворення. Або ви можете вибрати обертання проти годинникової стрілки, як це робиться в деяких латиноамериканських країнах, якщо всі гравці згодні з цим до початку гри. Вигравайте й отримуйте очки, за які можна відкривати різні фони в грі. Удачі в грі!

Тут розташована онлайн гра Доміно Легенда, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Доміно
3.9393939393939 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 429)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Domino Legend.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 429 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри