Гра Оббі Хованки: Помні Проти Райдужних Друзів 3Д

"Оббі Хованки: Помні Проти Райдужних Друзів 3Д" - захоплива гра, де вам доведеться виступити проти пустотливої і дуже небезпечної компанії Райдужних Друзів. Ви готові продемонструвати свою спритність і втекти від кошмарних переслідувачів у туманному серпанку? Тоді, приготуйтеся показати все, на що ви здатні, і перемогти своїх суперників!

Як грати?

Вашим героєм буде маленька дівчинка клоун Помні з гучного веб шоу "Дивовижний Цифровий Цирк". Решта учасників гри теж будуть з тим же скіном, але свою Помні ми ні з ким не переплутаємо! Суть гри дуже проста, але складна у виконанні. За півтори хвилини вам потрібно зібрати максимальну кількість різнокольорових кульок і принести їх у притулок. Для цього слідуйте за стрілочкою і намагайтеся не потрапити у величезні лапи Рейнбоу Френдс. Варто тільки на секунду зазіватися і розслабитися, як підступна рука тут же схопить вас і потягне в туман. Щоб цього не сталося, докладіть усіх зусиль і постарайтеся викластися на максимум. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Оббі Хованки: Помні Проти Райдужних Друзів 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 45)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Obby Hide N Seek: Pomni vs Rainbow Friends 3D.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 45 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри