Гра Плитковий Сад: Дизайн Крихітного Будинку

Ласкаво просимо в захопливу гру під назвою "Плитковий Сад: Дизайн Крихітного Будинку"! Ця гра створена для тих, хто цінує спокійну атмосферу і прагне створити щось чарівне і красиве. Тут ви зможете розслабитися й одночасно тренувати свій розум. Зануртеся в сотні рівнів із різноманітними випробуваннями для розвитку мозку та насолодіться безліччю приємних емоцій. Якщо ви готові, почніть грати просто зараз і станьте справжнім дизайнером свого нового крихітного будиночка, який ви створите своїми руками!

Як грати?

Мета гри - створити наймиліший і найкрасивіший дизайн будинку з плиток. Натискайте на плитки і з'єднуйте їх, створюючи красиві візерунки для свого саду. Поєднуйте плитки так, щоб пройти рівні і створити прекрасні дизайни. У процесі гри ви розв'язуватимете різноманітні головоломки, які поступово ускладнюватимуться, надаючи вам захопливі випробування. Повністю пориньте в класичне поєднання потрійних плиток і дизайну саду. Реалізуйте свої дизайнерські ідеї та створіть неперевершену красу. Почніть свій шлях до спокою і насолоджуйтеся грою просто зараз! Бажаємо приємного проведення часу та удачі!

Тут розташована онлайн гра Плитковий Сад: Дизайн Крихітного Будинку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Дизайн
3.7 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 50)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tile Garden: Tiny Home Design.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 50 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри