Гра Екстремальна війна Великих Пальців

Екстремальна війна Великих Пальців - це кумедний багатокористувацький файтинг, заснований на популярній грі великими пальцями. Виберіть великий палець, що має кумедний вигляд, і переможіть свого супротивника! Доторкніться до великого пальця противника в потрібний час, щоб завдати шкоди. Грайте з ворожим пальцем комп'ютера або з другом удвох на одному комп'ютері.

Родзинкою гри є можливість гри для двох гравців. Запросіть друга або члена сім'ї за одним комп'ютером і грайте. Кожному гравцеві достатньо натиснути одну кнопку, щоб персонаж атакував. Грати також можна на мобільних пристроях. На мобільному пристрої два гравці повинні торкнутися або торкнутися свого персонажа, щоб атакувати.

Як грати?

У грі є дві смуги: індикатор здоров'я та індикатор потужності. Ви можете бити суперника по пальцю, поки шкала потужності не закінчиться. Виграє той, хто спритніший. Ви можете керувати грою за допомогою сенсорного управління або клавішами "W" і "СТРІЛКА ВГОРУ" на пристроях із клавіатурою.

Атака споживає витривалість великого пальця. Вичерпання витривалості зупинить атаку, що триває. Витривалість повільно відновлюється, якщо не атакувати. Ключ до гри - контролювати свою витривалість, одночасно відстежуючи шкалу витривалості ворога. Якщо утримувати великий палець противника довше, він завдасть більшої шкоди противнику. Як і в будь-якому іншому файтингу, мета полягає в тому, щоб спочатку виснажити смужку здоров'я ворога. Ви можете практикувати свої навички боротьби з великим пальцем в одиночному режимі. Однак, розібравшись в ігровій механіці, ви скоро виявите, що комп'ютера не так вже й складно перевершити, і в кінцевому підсумку вам знадобиться сильніший суперник. Так що хапайте друга і починай війну за великими пальцями!

Тут розташована онлайн гра Екстремальна війна Великих Пальців, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Екшен
3.5508474576271 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 118)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Extreme Thumb War.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 118 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри