Гра Футбол: Забий гол

Футбол - це не просто чудова можливість провести вільний час на подвір'ї з хлопцями, а й чудовий спосіб тримати себе у формі та стежити за своїм здоров'ям. Ця гра чудово тренує спритність і витривалість, а також покращує координацію рухів. У грі "Забий Гол", ви зможете не тільки прокачати свої спортивні якості, а й потренувати мозок.

Як грати?

У грі братиме участь дві команди. Ваша команда носитиме синю форму, а команда суперника - форму червоного кольору. Вашим супротивником буде комп'ютер, тому доведеться докласти чималих зусиль, щоб перемогти. Тут вам не доведеться бігати по полю стрімголов і ганятися за м'ячем. Усі гравці рухатимуться строго за заданою траєкторією, і потрібно підібрати момент для здійснення удару. Використовуючи окомір вам належить забити переможний гол у ворота суперника.

Фізика гри дуже проста, але не варто недооцінювати суперника. За кожну перемогу ви будете отримувати золоті монети. Їх можна витратити на апгрейд футбольного поля. Всього пара десятків монет і ви будете грати на відмінному полі з купою вболівальників на новеньких трибунах. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Футбол: Забий гол, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Футбол
4.4155844155844 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 539)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Football: Flip Goal.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 539 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри