Гра Гамбол: Романтичний Ритм

Любов може нагрянути несподівано, а може зростати роками. Саме другий варіант ідеально описує почуття, які Гамбол відчуває до своєї однокласниці Пенні. Він закохався в неї з самої початкової школи, а Пенні відповіла йому взаємністю тільки нещодавно. Зате тепер закохані не розлучаються ні на мить. Парочка постійно проводить час разом і вони навіть грають удвох.

Як грати?

У грі "Гамбол: Романтичний Ритм", ви допоможете закоханій парочці здобути перемогу в новому змаганні. Хлопці братимуть участь у грі для парочок і повинні показати, наскільки вони сумісні і, як добре розуміють один одного. Для цього пара братиме участь у "Танцювальному Ритмі". Ви маєте допомогти їм перемогти і довести всім жителям міста, що вони найкрутіша і найсумісніша пара.

Гамбол і Пенні опиняться на музичній доріжці з клавіш, яка знаходиться у віртуальному космосі. Вам потрібно допомогти хлопцям пройти крізь усі клавіші і дістатися до фінішу. Потрібно клікати на героїв, щойно музичне коло стане півколом і не зробить повний оберт під час руху. Кілька спроб допоможуть вам впоратися із завданням і звикнути до незвичайного геймплею. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Гамбол: Романтичний Ритм, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гамбол
4.006993006993 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 286)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Gumball: Rhythmic Romance.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 286 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри