Гра Кульовий Бластер

Кульовий Бластер - це захоплива аркадна гра, у якій ваше завдання - захистити свою базу від нападу безжальних куль. Ви берете під свій контроль потужну гармату і прагнете знищити всі кулі, що летять, щоб убезпечити свою базу. Гра розділена на рівні і в кожному з них вам потрібно відбити напад певної кількості кульок. У грі вам надається можливість покращувати свою гармату в проміжках між рівнями, щоб стати непереможною силою. Для купівлі таких поліпшень потрібні гроші, які ви накопичуєте під час проходження гри. Ви можете покращувати силу пострілу, підвищувати потужність і збільшувати швидкість гармати, щоб ефективніше справлятися з наступаючими кулями. Що сильніша і швидша ваша гармата, то більше куль ви зможете знищити і то більше шансів у вас на перемогу.

Вам доведеться бути готовими до інтенсивного аркадного досвіду. Кулі наступатимуть на вас із різних напрямків і з різною швидкістю, тому вам доведеться швидко реагувати і точно прицілюватися, щоб збити їх усі до того, як вони досягнуть лінії вашої бази.

Як грати?

Використовуйте клавіші зі стрілками або WASD або тисніть і перетягуйте ліву кнопку миші, щоб стріляти і рухатися. Ваша гармата стріляє ядрами, які летять вперед у напрямку до цілі. На кожній кульці є позначення з числом, яке позначає необхідну кількість влучань по ній з гармати, для її знищення. На початкових рівнях кульки будуть простими і знищити їх не складе труднощів. Але що далі ви проходитимете, то більші числа будуть на кульках і розбити їх буде складно. Щоб справлятися з цим завданням, використовуйте рухомі бонуси, які множать число ваших ядер і дають ефект заморозки ворогів. Що довше ви зможете протриматися і що більше куль ви зможете знищити, то вищим буде ваш рахунок і що більше досягнень ви зможете розблокувати. Киньте виклик собі і спробуйте встановити новий рекорд, ставши переможцем у грі Кульовий Бластер! Спробуйте пройти гру якомога далі і набрати найвищий бал!

Тут розташована онлайн гра Кульовий Бластер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or or
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ball Blaster.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри