Гра Світ Геометрія Даш

Готові до запаморочливого забігу та крутих пригод разом із нами? Тоді, ласкаво просимо в гру "Світ Геометрія Даш", де виживе тільки найшвидший і найспритніший гравець. Вашим головним героєм буде маленький спритний кубик. Він здатен розвивати високу швидкість за лічені секунди. Вражає, чи не так? Зараз ми до нього приєднаємося і спробуємо перевірити свою швидкість і спритність, а також, свої нерви на міцність.

Як грати?

У грі буде десять світів, у кожному з яких по десять рівнів. Щоб подолати кожен із них, вам доведеться пройти великий шлях і докласти титанічних зусиль! Кубик мчатиме вперед автоматично, а ваше завдання - продемонструвати чудеса спритності та подолати всі перешкоди на шляху. Це буде простіше сказати, ніж зробити, але ми готові! Уважно стежте за пересуваннями кубика, і швидко перестрибуйте через численні перешкоди: гострі шипи, різноманітні геометричні конструкції та платформи.

Будьте уважні, коли на шляху виникнуть сяючі кільця. Вони являють собою портали, пройшовши через які кубик входитиме в інший простір. Пройшовши через кожен портал він рухатиметься зовсім інакше. Наприклад, ковзати не по підлозі, а по стіні, або взагалі парити в повітрі. Підкоріть собі всі простори гри і станьте чемпіоном "Geometry Dash World"!

Тут розташована онлайн гра Світ Геометрія Даш, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3633064973353 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8819)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Geometry Dash World.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 8819 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри