Гра Потік Води

"Потік Води" - це захоплива головоломка, яка змусить ваш мозок трохи попрацювати. Гра розгортатиметься в маленькому гірському селі. Нещодавно через поломку все село залишилося без води. Але без води складно прожити в горах і потрібно терміново щось зробити! За справу беруться двоє друзів, які готові прийти на допомогу своїм односельцям. Ви хочете до них приєднається? Тоді, за справу!

Попереду на вас чекає серія міні-головоломок, де вам доведеться керувати потоками води. Звучить все дуже просто, але насправді все не зовсім так. Попереду на вас чекає велика робота, де є свої маленькі хитрощі. Ви маєте спрямовувати потоки води в різні посудини.

Уважно стежте за кольором посудин. У червоні посудини потрібно заливати гарячу воду, у сині - холодну, а у фіолетові - теплу воду. У вашому розпорядженні буде тільки два крани - з холодною і гарячою водою. Щоб залити в посудину теплу воду, необхідно пропустити струмінь гарячої води через струмінь холодної, і вона стане теплою водою. Ця гра допоможе вам перевірити гнучкість інтелекту та логічне мислення. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Потік Води, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.90036900369 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 271)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Water Flow.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 271 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри