Гра Готель Мрії

У грі "Готель Мрії" ви матимете можливість вирушити в загадкову подорож разом із головним героєм на ім'я Тед, який вирішив приїхати в гості до свого дідуся, завідувача старого заміського готелю. Будівля перебуває в дуже поганому стані, і якщо нічого не зробити, то вона підлягатиме знесенню за несплату боргів. Тому вам потрібно допомогти Теду повернути готелю колишню славу і знову залучити до нього якомога більше нових постояльців!

Як грати?

Скрізь панує суцільний бардак! Витріть товстий шар пилу, що осів на коробках з усяким барахлом. Об'єднуйте різні предмети, щоб звільнити місце для свого майбутнього робочого місця. Щоб очистити запорошені деталі від павутини, просто об'єднайте їх з іншими об'єктами. Натисніть на будь-який елемент, щоб подивитися повну інформацію про нього. Відшукайте скриньку з інструментами, в якій можна буде знайти безліч корисних речей. Для виконання деяких завдань вам буде потрібно роздобути певну кількість ресурсів. Створіть викрутку, молоток, обценьки, лом і багато інших інструментів, необхідних для ремонту побутової техніки. Покваптеся встигнути привести готель у належний вигляд до приїзду інвестора. Одягніть на себе форму консьєржа і приступайте до прибирання всього цього безладу! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Готель Мрії, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3522123893805 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1130)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти

УВАГА!!! Якщо під час завантаження у вас на екрані виникне вікно авторизації, то просто закрийте його, натиснувши на хрестик у правому верхньому куті!

Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dream Hotel.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 1130 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри