Гра Перегони по Горах 2

Сідайте у свою машину і освоюйте горбисті траси в грі "Перегони по Горах 2". Основне ваше завдання - їхати якомога далі і збирати бонуси і грошові монети на своєму шляху. Їх ви зможете витратити на купівлю поліпшень для вашої машини. На початку гри вам доступна тільки перша легкова машина, на якій ви можете долати свої перші сотні метрів дороги. Що більше грошей ви зароблятимете, то швидше зможете поліпшити свою машину і встановити нові деталі паливної системи, двигуна, нові шини і підвіску. Щойно ваша машина буде покращена на максимум, ми радимо вам купувати нову машину. Серед нових машин будуть: фургон, пікап монстр, вантажівка і навіть всюдихід.

У процесі проходження гри вам доведеться зіткнуться з їздою по таких місцевостях як: Пустеля, Купини, Арктика і Великі Пагорби. Кожна місцевість готує для гравця найскладніші перешкоди і непередбачувані горби і ями. Щоб впоратися з цим, у вас має бути одна з найбільш прохідних і великих машин, поліпшена до максимуму. Тільки так ви зможете пройти всі рівні гри і проїхати всю дистанцію.

Як грати?

Женіть вперед і тримайте баланс машини, щоб вона не переверталася. Не розганяйтеся занадто сильно, щоб завжди бути готовим до наступної ями або горба, які попруться на вашому шляху. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Перегони по Горах 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.1564310544612 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 863)
Керування у грі:
  • - гальмо/нахил вперед
  • - газ/нахил назад
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Uphill Racing 2.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 863 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри