Гра Трафік Тур

"Трафік Тур" - це незабутня пригода на дорозі, яка перенесе вас у світ швидкості та моторних перегонів. Гра є чудовим вибором для всіх любителів перегонів і гарантує величезну порцію адреналіну та емоцій. Обирайте одну з багатьох доступних машин і починайте свою подорож різними дорогами, містами і трасами. Готові стати віртуальним нелегальним гонщиком, ганяючи з іншими водіями по жвавому трафіку? Тоді, сідайте за кермо, запускайте двигун і тисніть педаль газу в підлогу. Адже ми починаємо!

Як грати?

Зіграти можна в різні режими, такі як: Кар'єра, Гоночний, Перегони Дня і Змагання. У першому режимі можна стати професійним гонщиком, отримуючи гроші та досвід за кожну перемогу. У другому можна просто насолоджуватися вільними перегонами без будь-яких обмежень. Третій подарує можливість битися за круті щоденні нагороди з іншими сильними гонщиками. Останній режим розбитий ще на три підрежими: Нескінченна, Вільна поїздка і На Час. За кожну перемогу ви отримуватимете нагороди, які можна витрачати на купівлю нових автомобілів, модернізацію наявних машин, а також на купівлю різноманітних предметів для вашого гаража. Гра має дуже великий вибір машин різних марок, що відрізняються за характеристиками, що дає змогу вибирати автомобіль, який підходить під ваш стиль водіння.

Розпочавши кар'єру, вам належить пройти неймовірно довгий шлях, адже битися на дорозі доведеться в таких містах, як: Нью-Йорк, Лондон, Токіо і багато інших. У процесі заїзду можна насолоджуватися не тільки неймовірно деталізованою графікою, а й барвистими пейзажами великих мегаполісів або заміською місцевістю. Головне ваше завдання - виконувати дрібні місії, щоб рухатися за сюжетом. Хочете перемагати? Тоді, уважно читайте завдання і намагайтеся робити те, що від вас вимагається. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Трафік Тур, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.053651266766 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 671)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - керування машиною
  • - меню
  • - дія
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Traffic Tour.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 671 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри