Гра Гарячі Мультяшні Гонки 3Д

Зустрічайте - Гарячі Мультяшні Гонки 3Д! Це нові аркадні перегони з відкритим світом, у яких вам доведеться вирушити назустріч безлічі пригод і стати гарячим гонщиком! Пориньте в атмосферу зростаючого міста і його околиць, працюйте таксистом, водієм швидкої допомоги або поліцейським і ловіть порушників! Автошкола навчить вас водити машину як справжній професіонал! Прокачайте всі машини по максимуму і покажіть хто кращий! Досліджуйте відкритий світ у грі "Гарячі Мультяшні Гонки 3Д" і підкорюйте найрізноманітніші траси! Просто виберіть вподобану вам роботу водіння машин і насолоджуйтеся великим відкритим світом! Графіка в грі просто приголомшлива, і ви можете водити машину як справжній гонщик! "Гарячі Мультяшні Перегони 3Д" - захоплива і багатофункціональна автомобільна гра, а отже, на вас чекає аж 6 ігрових сезонів, кожен з яких містить у собі по 20 перегонів. Кожні з перегонів можуть бути різного типу, як-от: перегони з суперниками, спринт, перегони на час, чекпоінти, трафік або швидкість. Кожен тип перегонів пропонує щось своє і перевіряє різні навички водіння. Наприклад, для швидкісних перегонів, необхідно якнайшвидше пройти коло містом Санрайз і так далі. Ви також можете брати участь у справжніх професійних перегонах і отримувати масу задоволення.

Купуйте нових персонажів і покращуйте їхні характеристики Під час аркадних перегонів ви можете придбати нових водіїв. Кожен водій коштує монет, які ви накопичуєте у виграшних перегонах. Водієм 15 рівня, наприклад, є Грегорі, який забезпечує 100% підвищення досвіду. Різні персонажі дають різні бонуси вашому водінню. Купуйте нові автомобілі, такі як Таксі та Торнадо. Крім персонажів, ви також можете придбати нові автомобілі. На вибір пропонується широкий вибір автомобілів, включно з таксі, медичним автомобілем, вантажівкою з торнадо, поліцейською машиною і навіть автомобілем на тему вікінга! Кожен автомобіль має різні характеристики і пропонує перегони різних типів.

Як грати?

Виконуйте завдання, щоб отримати досвід і гроші. Приклади завдань включають у себе проходження перегонів на час, перемоги в перегонах, купівлю нових автомобілів і купівлю нерухомості. Спробуйте виконати всі ці завдання і станьте майстром мультяшних перегонів. Під час їзди намагайтеся добре проходити повороти і об'їжджати перешкоди. Не забувайте використовувати нітро для прискорення! Якщо ви не впевнені у своїх навичках керування автомобілем, автошкола навчить вас основ водіння, і ми радимо прийняти це насамперед, щоб ви могли швидше взятися за справу. Щойно ви ознайомитеся з елементами керування, ви зможете зануритися в атмосферу гри! Грайте і побудуйте свою кар'єру автомобіліста і просто насолоджуйтеся перегонами! Працюйте ким хочете! Постарайтеся розбагатіти, прокачати свій рівень до максимуму, купити всі тачки і стати найкрутішим мулятшним гонщиком!

Тут розташована онлайн гра Гарячі Мультяшні Гонки 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.2703659976387 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 847)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - управління
  • - нітро
  • - ручник
  • - погляд назад
  • - пауза/меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cartoon Hot Racer 3D .
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 847 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри