Гра Тогу Дрифт і перегони

"Тогу Дрифт і перегони" - це гра буде для вас справжньою знахідкою, в ній максимально пророблена графіка, реальна фізика машин і багато іншого про що ви зараз дізнаєтеся! За кермом кожної з наданих авто ви почуватиметеся по-різному, це ми вам обіцяємо. На дорозі машина реально здається важкою і великою. У певних моментах на величезній швидкості вона може бути некерована через реальну фізику руху. Гра дуже багата своїм асортиментом на автопарк, він тут такий: Ніссан GT-R, Тойота Супра 1993 року, Купе Тойота AE86 зі сліпою оптикою, вона ж - хачіроку, Мазда RX-7 FD, БМВ Е30, Нісан 350Z, Мітсубісі Лансер Еволюшн 2004, Порше 911 RT 3, Тойота Марк 2, Ламборгіні Хуракан, Тойота Супра 2019, Scion FR-S, Хонда NSX, Хонда Цівік.

Давайте розберемо що ж таке "Тогу". "Тогу" - це різновид автомобільного спорту, він прийшов до нас із країн Висхідного Сонця, якщо можна так висловитися. Усе це через те, що в Японії велика кількість доріг у горах. Але який сенс маю в цьому горі? "Тогу" японською мовою означає як "гірський перевал". У країнах СНД цей спорт тільки починає набирати обертів. "Тогу Дрифт" - це їзда в дрифт перегонах на гірському перевалі. Важливо не плутати два дрифти з однаковою назвою, але різним змістом. Змагання в горах також може означати і дрифт просто на звивистій рівній трасі! Але насамперед це дрифт гонка по гірському серпантину. Хорошим прикладом може бути фільм "Форсаж: Токійський Дрифт", у ньому дуже добре показано й описано дрифт перегони на гірському серпантині і не тільки.

Як грати?

Вам потрібно вирішити, чи буде ваша машина орієнтована на дрифт або перегони. Перегони допоможуть вам заробляти більше грошей на більш досконалі машини і поліпшення, тому переконайтеся, що у вас є хоча б одна машина в гаражі, здатна переміщатися по звивистій місцевості. Якщо ви хочете спробувати автомобіль з високими технічними характеристиками, але ще не отримали грошей, натисніть кнопку "Спеціальні автомобілі" і виберіть одне з трьох добре налаштованих під дрифт, комплектації всього чотири: стандарт, стейдж 1, стейдж 2, і стейдж 3. Обравши ідеальний автомобіль, натисніть кнопку "Місцезнаходження" в правому верхньому кутку, і вам будуть представлені чотири суворих і складних треки. Гора Гудзі - мрія кожного любителя пригод, з неймовірними краєвидами і вузькими поворотами, які дадуть вам змогу довести ваші здібності до дрифту і перегонів до межі!

У грі ви можете налаштувати графіку під можливості вашого комп'ютера. Також у грі є дуже хороша кастомізація характеристик автомобіля. Перетягуйте повзунки характеристик авто і налаштуйте его на дрифт, або максимальну швидкість. Або знайдіть ідеальний баланс між цим, все у ваших руках. Удачі на трасі!

Тут розташована онлайн гра Тогу Дрифт і перегони, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.1877406931964 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3116)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
  • - уповільнення
  • - завести / заглушити мотор
  • - подивитися назад

Керування на механічній коробці передач:
  • - підвищити передачу
  • - знизити передачу
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Touge Drift & Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 3116 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри