Гра Гонки на Мотоциклах 3Д

Гонки на Мотоциклах 3Д - одна з найкрутіших ігор про мотоцикли. Тут ви зможете по-справжньому відчути всі емоції від керування гоночним мотоциклом, ганяючи широкими трасами і шосе на великій швидкості. На вибір доступно цілих 24 найрізноманітніших мотоциклів, серед яких будуть як спортивні мотоцикли, так і гірські, класичні мотоцикли і навіть довгі байки.

Перегони на Мотоциклах 3Д - це гра з жанру нескінченних перегонів, де ви виходите на абсолютно новий рівень. Гра має поліпшену графіку, реалістичні звуки мотоциклів, погодні умови і безліч різних ігрових місцевостей. Ганяйте на мотоциклі нескінченними дорогами, щільним рухом, модернізуйте та купуйте нові мотоцикли, щоб пройти місії в режимі кар'єри. Ви готові до справжньої швидкості та драйву? Тоді починайте!

Як грати?

Гра має 4 основні режими, а саме: кар'єра, нескінченний, на час і вільний заїзд. У режимі кар'єри вам належить пройти майже 80 унікальних місій, під час проходження яких, ви подорожуватимете картою всього світу. Кожен наступний рівень буде вже на новому середовищі і на новій карті, це реально круто! Проходження кожного з рівнів додає на ваш рахунок деяку суму грошей, які можна витратити на поліпшення вашого мотоцикла або на купівлю нового. Деякі мотоцикли в магазині доступні для купівлі одразу, а для деяких, крім грошей, знадобитися ще й пройти кілька рівнів у режимі кар'єри. Ви можете покращувати всі характеристики вашого мотоцикла, доки не поліпшите його до максимуму, а тільки після цього можна починати збирати гроші на новий.

Коли ви закінчите режим кар'єри, ви зможете без проблем грати в інші режими і продовжити ганяти на крутих мотоциклах, розвиваючи найбільшу швидкість.

Після початку гри, вам необхідно вибрати мотоцикл у гаражі, потім вибрати рівень і почати перегони. Запускайте двигун і починайте прискорюватися. Нахиляйте мотоцикл вліво і вправо, для того, щоб краще маневрувати між машинами. Випробуйте гострі відчуття від керування божевільним байком на швидкості в сотні км год. Чи зможете ви пройти всю гру і відкрити всі мотоцикли? Давайте подивимося!

Підказка:

Чим швидше ви їдете, тим більше очок ви отримаєте. Під час руху зі швидкістю понад 100 км год, уважно обганяйте машини, щоб отримати бонусні бали та гроші. Рух у протилежному напрямку, у двох напрямках дає додатковий рахунок і гроші.

Тут розташована онлайн гра Гонки на Мотоциклах 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Гонки
4.2362971985384 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 821)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - ручник
  • - зміна вигляду камери
  • - стати на заднє колесо
  • - світло фар + гудок
  • - пауза/меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Motorcycle Racing 3D.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 821 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри