Гра Territorial.io

"Territorial. io" - імовірно, одна з найкрутіших ігор, у якій ви маєте почати захоплювати території. Тут найважливіше - розібратися в механіці гри. Щойно ви зрозумієте всі тонкощі, то грати стане набагато веселіше. Ваша мета - опинитися в сильнішій половині гравців.

Про баланс потрібно сказати кілька речей. Він має бути якомога вищим, тому що з ним зростає ваш захист. За рахунок цього ваш дохід зростатиме, і ви станете ще сильнішими. Простіше кажучи, що більше пікселів ви контролюєте, то вищий ваш максимальний баланс. Тепер, коли ви володієте необхідною для старту гри інформацією, можна починати гру.

Як грати?

Перед початком гри ви можете вибрати собі колір і прапор. Після чого можна почати онлайн битву або відправитися грати проти ботів. Якщо ви гравець-початківець, то спробуйте спершу зіграти проти комп'ютера, а вже потім почати битви проти живих гравців. Слідкуйте за процентною шкалою. Вона показує, яку кількість одиниць ви будете інвестувати в атаку або захоплення території. Якщо ви поставите 100% свого балансу, то на вас одразу ж можуть напасти інші гравці, і вас буде знищено. Адже ваш захист впаде до нуля. Тому, ми рекомендуємо інвестувати менше 100%. Оптимально буде не більше 20%. Але будуть і ситуації, коли можна вкласти і більше. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Territorial.io, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри io
3.1693679092382 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1234)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Territorial.io.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 1234 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри