Гра Крихітка Тейлор: Дизайн лялькового торта

Малятко Тейлор знову просить вас про допомогу. У її найкращої подруги завтра день народження. А це означає, що Тейлор має підготувати подарунок. Малятко вирішила здивувати іменинницю і спекти торт. Але без вашої допомоги їй не обійтися. Адже це буде не звичайний торт, а дизайнерський тортик у стилі лялькової принцеси. Готові відчути себе в ролі кондитера і приготувати справжній шедевр? Тоді швидше сідайте грати!

Як грати?

Вирушайте з мамою Тейлор у магазин, щоб купити всі необхідні продукти та інвентар для готування. Потім приступайте до готування. Уважно стежте за підказками, щоб знати що, навіщо робити. Почніть із підготовки інгредієнтів. Розріжте лимон і видавіть із нього сік. Потім візьміть масло, борошно, цукор та інші інгредієнти, щоб приготувати тісто для торта. Готову суміш залийте у форму і поставте в духовку. Після витягніть готові коржі та приступайте до оформлення дизайнерського торта. Не забудьте підготувати начинку і просочення та прикрасити все прикрасами. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Крихітка Тейлор: Дизайн лялькового торта, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0779220779221 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 154)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor Doll Cake Design.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 154 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри