Гра Божевільний Макс: Дорога люті

Гра "Божевільний Макс: Дорога люті" була створена за мотивами відомого фільму, головним героєм якого є Божевільний Макс. Він постійно бореться за свободу і своє життя, любить ганяти на машинах і розправлятися з ворогами. У цій грі ви будете в ролі Макса і вам належить допомогти йому перемогти всіх суперників на дорозі смерті.

На початку гри ви зможете вибрати найпростішу машину, на якій будете проходити рівні. Завдання кожного рівня - знищити якомога більше суперників і приїхати на фініш першим. Заробляючи гроші ви зможете покращувати ваш автомобіль. Серед поліпшень є: двигун, колеса, зброя і захист автомобіля. Після повного прокачування, можна починати збирати гроші на нову машину. Усі машини в гаражі відрізняються типом і характеристиками, тож доведеться вибрати ту, яка вам до душі.

Під час перегонів потрібно намагатися виконувати якомога більше трюків, щоб заробляти нітро і переганяти всіх суперників. Застосовуйте зброю на даху вашої тачки, щоб завдавати шкоди гонщикам, які йдуть попереду вас. Збирайте бонусні ящики, щоб отримувати унікальні предмети, такі як: міни або міні-машинка з вибухівкою.

Максу належить обігнати 4 босів, останнім з яких є його найлютіший ворог Несмертний Джо. Чи зможете ви допомогти нашому герою впоратися з усіма складнощами? Давайте перевіримо!

Тут розташована онлайн гра Божевільний Макс: Дорога люті, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.4681307585511 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7923)
Керування у грі:
  • - управління
  • - стріляти
  • - використовувати предмет
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Max Fury Death Racer.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 7923 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри