Гра Машини: Демолітіон Дербі 3Д

Демолітіон Дербі 3Д - чудова гра про руйнування машин. Тільки тут на гравців чекають круті американські машини, підготовлені для дербі-гонок і змагань. Ніколи раннє руйнування машин не було таким реалістичним. Ви можете бачити уламки машин, які зіткнулися один з одним. Крута графіка та фізика руху машин роблять гру досконалою та захопливою.

Гравцеві належить вибрати один із двох ігрових режимів, режим проходження або режим нескінченного дербі. У режимі проходження вам належить пройти безліч випробувань і трас, які розділені на сезон новачка і сезон професіонала. У режимі нескінченного дербі, ви будете виставлені на арену, де виживає найсильніший і найдосвідченіший водій. Машини змагаються і намагаються зруйнувати своїх суперників до тих пір, поки не залишиться останній уцілілий автомобіль. Якщо вам вдасться вціліти, ви переходите до наступного етапу і продовжите битися вже з новими гонщиками.

Ви готові приступити до справжнього дербі? Тоді почніть грати з режиму проходження. Виберіть собі одну з машин і приступайте до проходження трас. Вам будуть зустрічатися як змагання з руйнування, так і гоночні змагання, в яких основним завданням буде - приїхати на фініш першим. Якщо ви зможете завоювати перше місце, отримаєте грошовий приз. Зібравши побільше грошей можна покращувати свою машину в гаражі, прикупивши нові деталі двигуна, гальм, поліпшену броню, нові колеса та інше. Грайте і проходьте гру до самого кінця, щоб прикупити собі найкращу машину і поліпшити її до максимуму. Як довго ви зможете потриматися в режимі нескінченного дербі? Адже це безпосередньо залежить від купленого і переобладнаного вами автомобіля і звісно ж від навичок водія! Давайте почнемо випробування!

Тут розташована онлайн гра Машини: Демолітіон Дербі 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Машини
4.0674603174603 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2016)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
  • - перемикання камери / вихід у меню
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Demolition Derby: Crash Racing.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2016 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри