Гра Морський Бій 2

Гра "Морський Бій 2" - дуже проста в освоєнні гра, варто тільки розмістити всі ваші лінкори, підводні човни, середні судна, малі судна і ви одразу можете вирушати в морський бій! Ви можете розміщувати кораблі самі або за вас це зробить комп'ютер. Після вирушайте на місце битви. Гра йде за правилами три через три, вам дається можливість робити 3 постріли поспіль по будь-яких квадратах противника. Також і противник буде вас атакувати три рази поспіль.

У грі є всього 30 рівнів, вже на 2-му рівні вам будуть доступні винищувачі з додатковими можливостями, і так на 10, 20, 30 рівнях. За перемогу ви будете отримувати вдвічі більше очок, ніж за програш.

Кораблі можна розміщувати як вам завгодно, якщо хочете, то можна ставити їх усі разом, щоб заплутати противника, це в класичному морському бою не можна ставити корабель у радіусі однієї клітини, а тут можна. З кожним рівнем противники будуть дедалі складнішими, і доведеться сподіватися тільки на вдалі влучання, але справжній Адмірал одразу вирахує, де зачаївся противник. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Морський Бій 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9200507614213 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1576)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Battleship 2.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 1576 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри