Гра Вгадай Мелодію

Вас вітає та найзахопливіша і найпопулярніша гра "Вгадай Мелодію"! Хлопці та дівчата! А ви любите слухати музику у свій вільний час? Напевно у вас є навіть свої улюблені виконавці, пісні яких ви знаєте вже напам'ять! У грі "Вгадай Мелодію" ми надали для вас всі популярні російські та англійські випадкові хіти, жанри і виконавці на будь-який смак для вас, хлопці, і також для ваших батьків! Тільки музична вікторина "Вгадай Мелодію" дозволяє дізнатися, наскільки добре ви знаєте пісні улюблених виконавців!

Як грати?

Ну що, перейдемо до правил гри? Для того, щоб перемогти тут ви маєте вгадати пісні всіх виконавців слухаючи короткий уривок з пісень! Правила вже дуже прості. На початку кожного раунду буде запускатися фонограма пісні і 4 варіанти відповіді, з яких буде лише тільки 1 правильний. При правильній відповіді, вам нараховують бонусні монетки і відтворюється ділянка пісні. Чи впораєтеся ви з цим? Дізнаємося просто зараз!

Приготуйтеся до веселощів із крутою грою! Адже в цій грі у нас є для вас 3 категорії пісень: "Сучасні Пісні", "Хіти 90-х", "Хіти 2000-х". Також на вас чекає 3 види підказок, які трошки спростять вам вгадування пісні, це: повторити текст, 50/50, відтворити пісню. І так хлопці! Якщо ви зрозуміли правила гри, тоді мерщій починаємо слухати музику і вгадувати! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Вгадай Мелодію, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9267399267399 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 546)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Guess The Song.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 546 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри