Гра Дурні Способи Померти: Оригінал

У грі "Дурні Способи Померти: Оригінал", ви знову поринете в божевільний світ кумедних диваків. Вони раз у раз потрапляють у халепи, які можуть закінчитися дуже плачевно. Щоб запобігти черговій біді через пустощі чудика, вам доведеться проявити всю свою швидкість і блискавичну реакцію. Це буде не просто, але зате ви зможете врятувати життя маленького божевільного.

Попереду на вас чекають найнеймовірніші та найнебезпечніші пригоди, які можуть вивести з колії навіть наймужнішу і найтерплячішу людину. Але не варто впадати у відчай, а краще постарайтеся подолати всі перешкоди на своєму шляху. Маленькі диваки вже щосили готуються до нових витівок, наслідкам яких вам доведеться запобігти.

Наприклад, ви маєте допомогти синьому диваку з палаючою головою загасити вогонь. Або ж вам доведеться врятувати астронавта, який потрапив під метеоритний дощ. Або запобігти великому вибуху, просто запам'ятавши і набравши певну комбінацію клавіш. Одним словом, роботи буде сила-силенна. Зате ви зможете від душі повеселитися і відточити швидкість реакції. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Дурні Способи Померти: Оригінал, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1307735114079 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1797)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dumb Ways to Die: Original.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 1797 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри