Гра Блок Паті 2

Яка ж вечірка може обійтися без крутих настільних ігор? Ну, звісно ж, ніяка! Особливо, якщо справа стосується відв'язних вечірок у світі Нікелодеон. Ось на одну з них ми дуже хочемо вас запросити. Ласкаво просимо в гру "Нікелодеон: Блок Паті 2". Зараз буде дуже весело! Насамперед, щоб почати грати, вам потрібно вибрати одну з чотирьох найкласніших дощок: "Губка Боб Квадратні Штани", "Черепашки Ніндзя", "Свинячий, Козовий, Банановий, Цвіркуновий" або "Гарві Бікс". Потім потрібно вибрати тривалість гри: швидка, середня або довга.

Після цього буде найцікавіший вибір - вибір персонажа, за якого ви будете грати. Загалом вам буде доступно дванадцять героїв: веселий Губка Боб і його друг морська зірка на ім'я Патрік, хуліганисті Фу і Фі, Гарві Бікс власною персоною, мега круті воїни Леонардо, Рафаель, Мікеланджело і Донателло, і навіть божевільні Свин і Коза. Також, ви можете вибрати іконку зі знаком питання і гра автоматично підбере вам персонажа. Тепер можна сміливо вступати в гру!

Як грати?

Разом із вами гратимуть ще три кльові персонажі. "Блок Паті 2" - це настільна гра, де всі гравці гратимуть по черзі. Щоб визначити кількість ходів потрібно кинути кубик і пройти рівно стільки, скільки міток буде на ньому. А ось на полі на вас чекає багато сюрпризів. Безліч найцікавіших міні-ігор, телепортація на інші квадрати і зворотні ходи. Одним словом, нудьгувати не доведеться. Приємної гри!

Тут розташована онлайн гра Блок Паті 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1411212960989 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4691)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Block Party 2.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 4691 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2016.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри