Гра Зірки футболу 2

Ласкаво просимо на знамениті змагання з соккеру у всесвіті Нікелодеон. Ці змагання з нетерпінням і хвилюванням чекають усі мультиплікаційні герої. Зараз соккер заведено називати футболом, але жителі Нікелодеон зберегли цю стару традицію. Ви готові поганяти на полі, забити кілька голів і задати всім суперникам жару? Тоді, ласкаво просимо в гру "Зірки Футболу Нікелодеон 2".

Як грати?

Перед тим, як почати гру вам потрібно вибрати ігровий режим - швидкий матч або чемпіонат. У швидкому матчі, ви зможете змагатися з одним суперником до п'яти голів. Хто перший зуміє забити п'ять м'ячів у ворота противника, той і переможе в режимі швидкий матч. У чемпіонаті, ви будете змагатися з шістьма командами. В обох ігрових режимах можна вибрати кількість гравців. Це може бути гра один на один, а може і двоє проти двох.

Перш, ніж почати гру, вам слід вибрати свого гравця серед найзнаменитіших мультяшних героїв. Серед них: круті хлопці Мікеланджело, Донателло, Леонардо і Рафаель з культового мультсеріалу "Черепашки Ніндзя", веселі божевільні Спанч Боб і морська зірка Патрік з популярного мультфільму "Губка Боб Квадратні Штани", милі звірятка Бріттані та Елвін з мультфільму "Елвін і Бурундуки", креативні дівчата Бейбі та Кензі з серіалу "Ігророби", супергерої Небезпечний Генрі та Капітан Чел із серіалу "Небезпечний Генрі", невгамовні Лінн та Лінкольн із шоу "Мій Галасливий Дім", а також, круті рейнджери із серіалу "Могутні Рейнджери". Обирайте свого героя і станьте справжнім чемпіоном. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Зірки футболу 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4317255434783 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2944)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - удар
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Soccer Stars 2.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 2944 чоловік(а).
  • Дата релізу: Липень 2017.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри