Гра Кнайф Хіт 2

Кнайф Хіт 2 - продовження найпопулярнішої та найвеселішої онлайн гри з ножами та дерев'яними колодами! Цього разу на вас чекає 60 нових етапів і 12 унікальних босів, які змусять довго кидати ножі кожного гравця! Як і раніше, нам потрібно кидати ножі в ціль, що крутиться, чи то дерево, пень, апельсин, чи то шматок сиру. Для проходження кожного етапу потрібно кинути певну кількість ножів, які повинні успішно зайняти своє місце. Кожен 5 етап це бос, битися з яким наважиться не кожен. Адже бос постійно крутиться в різні боки і з різною швидкістю, так що потрапити в його вільні зони дуже складно.

Гра "Кнайф Хіт 2" зберігає ваш ігровий процес і ви завжди зможете продовжити грати вже з вашого рівня. Збирайте яблука, перемагайте босів і спробуйте розблокувати всі різні ігрові ножі. Спробуйте також отримати високий бал, набираючи постійні влучання (хіти) у цій веселій онлайн-грі.

Як грати?

Натисніть або клікніть ліву клавішу мишки в потрібний момент, щоб кинути свій ніж. Кидайте всі ножі так, щоб вони не вдарялися в попередні ножі, інакше ви програєте. Киньте успішно всі ножі в ціль, щоб завершити етап. Не варто поспішати, краще вичікувати найкращий момент для кидків. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Кнайф Хіт 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ножі
3.5059167604049 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 22225)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Knife Hit 2.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 22225 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри