Гра Фліп Кнайф

Фліп Кнайф - цікава гра для тих, хто любить гострі відчуття та ігри з ножами. Напевно кожен знає звичайну гру з ножем, який потрібно підкидати так, щоб він встряв вістрям у землю. Так ось тепер це можливо в простій онлайн грі. Вам доведеться поводитися як і зі справжнім ножем, вибирати силу кидка і розраховувати скільки поворотів зробить ніж, перш ніж впаде вниз.

Отже, ви зможете метати ножі, підкидати сокири і легендарні мечі. На початку у вас буде всього один ніж, підкидаючи його на дерев'яній платформі, ви зароблятимете монети, які можна витратити на купівлю нових ножів. У кожної зброї, чи то ніж, сокира, чи меч, є своя особлива вага, тож підкидати її потрібно з різною силою. Збирайте побільше монет, щоб відкрити всю зброю.

Ця гра для сильних і впевнених у собі гравців. Будьте на вістрі ножа, ризикуйте і домагайтеся найкрутіших кидків! Візьміть ніж і починайте підкидати його раз за разом, збираючи комбо очки. Таким чином ви незабаром зможете заробити багато монет, щоб зібрати всю колекцію легендарної зброї для нових крутих кидків.

Тут розташована онлайн гра Фліп Кнайф, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ножі
4.2968939088342 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2479)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flippy Knife 2.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2479 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри