Гра П'ятнашки російською

Ласкаво просимо в П'ятнашки російською! Це не прості п'ятнашки, адже тут, окрім класичного розміру, є також низка інших, розміром побільше. Мета гри розташувати всі числа в правильному порядку. Перед вашим вибором буде цілих 5 режимів гри, які відрізняються розміром ігрового поля і кількістю цифр. Обирайте з-поміж таких як: 4х4, який має 15 цифр, 6х4, який має 23 цифри, 8х4, який має 31 цифру, 10х4, який має 39 цифр і нарешті таки 15х4, який має цілих 56 цифр. По суті, розмір ігрового поля нічого не вирішує, гравець, який вміє зібрати головоломку на найменшому ігровому полі, зможе зібрати її і на великому, різниця буде тільки в часі, який він витратить на гру.

Отже, обирайте режим гри і приступайте. В іншому на вас чекають звичайнісінькі правила, як і в простих п'ятнашках. Гра повністю російською мовою, а отже проблем з меню, початком гри і читанням правил не виникне.

Також у грі є таблиця рекордів по кожному з ігрових полів. Грайте і встановіть свої рекорди на кожному режимі!

Як грати?

На початку гри всі номерки вже розкидані у випадковому порядку. Натискаючи на фішки, ви можете переміщати їх у порожню клітинку. Також, ви можете пересувати відразу кілька фішок, що стоять поруч, або навіть цілий ряд. Пересувайте фішки доти, доки вони не стануть у правильному порядку, вниз за зростанням. Постарайтеся розподілити всі комірки за мінімальну кількість ходів Гра допомагає розвивати пам'ять і логічне мислення. Удачі!

Тут розташована онлайн гра П'ятнашки російською, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Russian Fifteen Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри