Гра П'ятнашки з Євою

Привіт! Мене звати Єва! Я чула ти добре знаєш таблицю множення? Зможеш мені допомогти? Розумієш, моя молодша сестра щось зробила з моїм планшетом, і всі мої найкращі фотографії перемішалися. Щоб їх зібрати назад, треба розставити всі шматочки по порядку - так само, як вони стоять у таблиці множення. А я не дуже добре її пам'ятаю. Допоможи мені, будь ласка, зібрати фотографії, тоді ми їх разом подивимося, гаразд?

Як грати?

Збирай числа як у таблиці множення. Якщо є однакові числа, дивись на колір числа і кристала. Шукай множники зверху і зліва. В іншому, гра повністю працює за правилами класичних п'ятнашок. Просто знаходьте потрібні частини картинки і переміщайте їх у потрібні місця на ігровому полі. Порожня клітинка допомагатиме вам для переміщення шматочків. Допоможіть Єві зібрати до купи її чудові фотографії, щоб ця колекція знову ожила. Удачі!

Тут розташована онлайн гра П'ятнашки з Євою, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — 15 Puzzle with Eva.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри