Гра П'ятнашки і Перестановки

Гра "П'ятнашки і Перестановки" створена на основі всім відомої і популярної гри під назвою "П'ятнашки". Ця гра знайома всім з давніх-давен і в наш час вона не втратила популярність ні на грам. Це логічна головоломка, в якій потрібно відновити порядок цифр, щоб зібрати певну картинку. Переміщаючи фішки по полю, ви маєте розмістити їх у певній послідовності, і тільки тоді переможете.

Ця гра має безліч налаштувань і режимів гри. Два основні режими це Зрушення і Стрибок. У режимі зсуву, плитки можна тільки пересувати, але на відміну від класичних п'ятнашок, рухати можна відразу кілька плиток. У режимі стрибок, всі плитки можуть стрибати на порожню клітку через все ігрове поле і перестрибувати скільки завгодно інших фішок. Крім цього в грі є якийсь 3Д режим, який трохи повертає ігрове поле і дає можливість дивитися на нього в 3Д.

Також у грі є можливість вибору розмірів поля, а саме: 6, 8, 15, 24 и 48. Що менше ігрове поле, то простіша гра, і навпаки, що більше фішок на ігровому полі, то складніший режим гри. Також у цій унікальній грі є можливість вибору різних картинок, є просто зображення, а є режим гри з цифрами і числами, які напевно підійде для новачків.

Як грати?

Мета гри - розмістити фішки в порядку зростання зліва направо і зверху вниз, починаючи з фішки номер 1 у лівому верхньому кутку і закінчуючи порожньою клітиною в правому нижньому кутку коробочки. Лічильник нагорі показує скільки ходів ви зробили. Тренуйте свої логічні здібності та збирайте головоломку за мінімальну кількість ходів. Проходьте рівні та відкривайте складніші режими гри. Використовуйте підказки, користуйтеся налаштуваннями гри і розблокуйте всі режими. Удачі!

Тут розташована онлайн гра П'ятнашки і Перестановки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fifteen Puzzle and Permutations.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри