Гра П'ятнашки: Кішки

Гра "П'ятнашки: Кішки" - це величезний набір п'ятнашок з різноманітними зображеннями кішок різних порід, розмірів і забарвлень. Якщо ви любите таких милих тварин як кішечки, тоді гра вам неодмінно сподобається, і ви зможете чудово провести час, вирішуючи ці складні головоломки з радістю. На вас чекає довга гра, що містить у собі цілі 54 рівні, на кожному з яких на вас чекатиме окрема картинка з кішечками.

Початкові рівні будуть простими, адже в них використовуватимуться картинки невеликого розміру, а що далі проходити, то складнішою буде гра. Але справжнього професіонала або навіть любителя гри в 15, це не зупинить.

Як грати?

Приступайте до проходження рівнів. На початку гри ви побачите цільну картинку кішок, а потім вона буде розділена на безліч рівних частин квадратної форми. Всі частини картинки перемішуються випадковим чином, а ви повинні будете поставити їх на своє місце. Клікайте на шматочки картинки і пересувайте їх з боку в бік, міняйте місцями. Рухати шматочки картинки можна тільки по вертикалі або діагоналі. Починайте складати головоломку з верхнього ряду і потім опускайтеся вниз. Найскладніше завжди буде з нижнім рядом, але ви з цим точно впораєтеся!

Тут розташована онлайн гра П'ятнашки: Кішки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.8 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fifteen Puzzle: Cats.
  • Вона отримала оцінку 2.8 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри