Гра Настільні П'ятнашки

Настільні П'ятнашки - це класична гра в 15, яку можна грати на столі, а можна грати в режимі онлайн. Гра має найстандартніші правила і просту розкладку з 15 фішками квадратної форми. Ігрове поле має квадратний вигляд і розділене на 16 однакових квадратиків, свого роду це клітинки, якими можуть рухатися фішки або плитки. Всього на ігровому полі 15 плиток, які мають зображення номерів чисел, від 1 до 15.

Це захоплива та неповторна гра на логіку, яка тренує мислення, пам'ять та уважність. Гра підійде як дітям так і дорослим.

Як грати?

Щоб пройти гру, потрібно зібрати всі числа в певній послідовності, від меншого до більшого, від 1 до 15 у порядку зростання, зверху вниз. Для цього потрібно натискати на плитки, які розташовані поруч із порожньою клітинкою, щоб переміщалися на неї. Таким чином, рухаючи фішки ви зможете міняти їх місцями і переводити на свої місця.

Ігровий рахунок формується за двома показниками. Рахується витрачений на гру час і кількість кліків, необхідна для завершення гри. Грайте і встановлюйте свої особисті рекорди та записуйте результати, щоб ділитися з друзями.

Тут розташована онлайн гра Настільні П'ятнашки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.1176470588235 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 17)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Board Fifteen Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 17 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри