Гра П'ятнашки з тваринами 2

Гра "П'ятнашки з тваринами 2" надасть ще одну можливість зіграти в п'ятнашки з улюбленими тваринами, такими як: панда, качка, котик, собака та інші. Якщо ви любите логічні головоломки, значить ви потрапили за адресою. Тут на вас чекають п'ятнашки з підказками, це означає, що на картинках відображатимуться цифри.

Гра складається з 3 рівнів, кожен з яких містить по 3 зображення з тваринами, які будуть обрані для вас у випадковому порядку. Перший рівень найпростіший, адже він грається на полі розміром 3х3 і має всього лише 8 шматочків картинки. Другий рівень проводиться на ігровому полі розміром 4х4 і має вже цілих 15 шматочків картинки (це класичний варіант гри в 15). Третій, він же останній рівень, має ігрове поле розміром 5х5. Зображення в цьому рівні діляться на цілих 24 шматочки, з яких вам доведеться зібрати картинку з тваринами. Якщо вам вдалося зібрати всі 3 рівні, гру пройдено!

Як грати?

Починайте грати і натискайте на шматочки картинки, щоб вони переміщалися в те чи інше місце. Міняйте шматочки місцями і дивіться на цифри. Якщо ви розставите всі частини картинки за цифрами в порядку зростання зверху вниз, зображення буде відновлено і ви виграєте. Удачі!

Тут розташована онлайн гра П'ятнашки з тваринами 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.6666666666667 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fifteen Puzzle with Animals 2.
  • Вона отримала оцінку 4.7 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри