Гра Божевільне паркування

Гра "Шалене паркування" насправді допоможе навчиться новачкам паркувати машину, а тим, хто вже вміє паркуватися, допоможе перевірити свої навички і весело провести час! Вся гра складається з 25 різних рівнів, які перевірять ваші навички паркування переднім і заднім ходом, перевірять уміння паралельного паркування, їзду задом і паркування в місцях з обмеженим простором. Перші рівні гри доволі прості, а ось що далі - то складніше стає!

Як грати?

Ви керуєте маленькою навчальною машиною і перебуваєте на навчальному майданчику закритого типу. На асфальті розставлені фішки, які огороджують зону вашого паркування. Вам потрібно вести автомобіль до місця паркування, ця зона позначена жовтим кольором. Для успішного паркування потрібно поставити машину прямо всередині паркувального прямокутника і тоді рівень буде вважатися пройденим. Під час проходження кожного рівня ви можете заробити до 3-х зірок, які потрібно збирати під час їзди по рівню.

Початкові рівні будуть простими, а ось надалі на дорозі на вас чекатимуть перешкоди, стовпи, перешкоди, що рухаються, а на шляху і біля місця паркування буде безліч інших авто. У таких складних ситуація припаркувати свою машину не розбивши її, зможе тільки справжній майстер своєї справи або водій зі стажем. Давайте ж зіграємо і перевіримо свої навички, покращимо їх і станемо божевільними майстрами паркування!

Тут розташована онлайн гра Божевільне паркування, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.5105633802817 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 568)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mad Parking.
  • Вона отримала оцінку 3.5 з 5, проголосувало 568 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри