Гра Пінгвіни: Пазл

Вітаємо вас у чудовій грі "Пінгвіни: Пазл". Пінгвіни дивовижні птахи, за якими так приємно спостерігати в зоопарках. Ці милі морські птахи, що не літають, дуже люблять холодну погоду, бо справжній їхній дім розташований далеко-далеко в Антарктиді. Пінгвіни дуже люблять ласувати свіжою словленою рибкою.

Сьогоднішня гра присвячена саме пінгвінам. Відомий фотограф вирушив до Антарктиди, щоб зробити багато красивих фотографій цих птахів. На фотографіях ви побачите, як пінгвіни розважаються, святкують новий рік, катаються на сноуборді, плавають на колі в глибокому океані та багато інших красивих фотографій... По приїзду додому пес нашого фотографа розірвав фотографії, граючись ними. Вам потрібно допомогти склеїти фотографії, які так старався зробити наш фотограф.

Як грати?

У грі "Пінгвіни: Пазл" три рівні складності: легкий, середній і, звісно ж, складний. Виберіть для себе з трьох рівнів складності, який хочете проходити. Перед вами на ігровому полі розсиплеться картинка на багато маленьких частин, які вам потрібно буде зібрати в цілу, красиву картину. У цій грі для вас зібрано шість барвистих і милих картинок, які ви зможете збирати одна за одною. Перетягуйте мишкою шматочки пазлів один до одного, щоб вони з'єднувалися. Грайте і отримуйте задоволення від цієї чудової гри. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Пінгвіни: Пазл, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Penguin Jigsaw.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри