Гра Пінгвін Скіп

Миленький пінгвінчик хоче побачити світ, одноманітна снігова пустеля його втомила і він вирушив прямо через океан, стрибаючи по крижаних островах. Пінгвінчик на ім'я Скіп любить стрибати з однієї крижини на іншу. Однак він не дуже любить плескатися у воді. Допоможіть Пінгвіну Скіпу в його подорожі перестрибуючи крижаними острівцями, збираючи смачну рибку, яку викинуло з океану.

Як грати?

Натисніть у будь-якому місці в правій частині екрана, щоб стрибнути на крижину праворуч, і в будь-якому місці ліворуч, щоб стрибнути ліворуч. Не падайте у воду, бо пінгвінчику Скіпу це зовсім не подобається, це трохи дивно для пінгвіна, чи не так? Час від часу на льоду з'являтиметься рибка, збирайте її, щоб отримати додаткові очки.

Після кожної гри, залежно від вашого рахунку, ви отримуватимете досить круті подарунки. Натискайте на них, щоб розпакувати й отримати суперкруті шапки та шарфи для свого героя Скіпа. Існує понад 200 комбінацій нарядів для пінгвінчика, насолоджуйтеся пошуком речей для свого найулюбленішого лука. Чудової гри!

Тут розташована онлайн гра Пінгвін Скіп, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.25 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Penguin Skip.
  • Вона отримала оцінку 2.3 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри