Гра Пінгвіни: Дайвінг

На березі глибокого океану живе невелика зграйка пінгвінів. Сьогодні один із пінгвінів зібрався зануритися глибоко в океан і наловити багато смачної рибки. Допоможіть своєму новому другу смачно пообідати. Охотьтесь на стільки риб, скільки зустрінете на своєму шляху. Будьте зосереджені, бо не всі риби їстівні. Уникайте небезпечних отруйних медуз. При зіткненні з медузами пінгвін обгорає і втрачає здоров'я. На вашому шляху також будуть бонусні предмети, з їхньою допомогою ви зможете залучити улов з усіх боків, стати крихітним, залишатися непереможним на деякий час, перезавантажити смугу здоров'я і багато чого іншого.

Як грати?

Перед вами на екрані буде видно ваш персонаж, який поступово з наростаючою швидкістю занурюватиметься під воду в напрямку до океанічного дна. Ви можете керувати своїми діями за допомогою клавіш управління. Уважно дивіться на екран, тому що на шляху пінгвіна з'являтимуться косяки риб, які ваш герой має з'їсти. За кожну рибку ви будете отримувати очки. Ви також зіткнетеся з різними перешкодами і хижими рибами. Вашому герою доведеться здійснювати маневри, щоб уникнути зіткнення з усіма небезпеками.

Грайте і постарайтеся пропливати якомога більшу дистанцію, щоб встановити рекорд глибини в метрах. Збирайте золоті монетки, щоб прокачувати поліпшення в магазині і стати найбільш глибоководним пінгвіном. Чудового проведення часу!

Тут розташована онлайн гра Пінгвіни: Дайвінг, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • or - рухи
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Penguin: Dive.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри