Гра Пінгвін на Сноуборді 2

Вітаємо вас у чудовій грі "Пінгвін на Сноуборді 2". Що може бути миліше, ніж пінгвін, що катається по снігу або льоду, і збирає льодяники? У сьогоднішній грі ви зможете насолодитися катанням на сноуборді і на ковзанах, а також отримати неймовірний новорічний настрій. Ця гра кине виклик вашим рефлексам і швидкості реакції, але вона дуже весела і дуже мила, тому немає причин не грати в неї!

Як грати?

Для того щоб керувати своїм героєм, вам потрібно натискати на стрілки управління, таким чином він зможе нахиляться вперед, назад, а також за допомогою клавіші "пробіл" ваш пінгвінчик зможе стрибати. Будьте обережні, тому що, якщо ви занадто сильно нахилитеся, ви можете перевернутися і впасти. Ба більше, якщо ви не натиснете пробіл, коли вам потрібно, ви можете втратити своє життя. У вас є тільки п'ять життів для обох частин гри. Не витрачайте їх даремно.

У грі ви зможете пройти дві різні частини. У першій частині вам потрібно спускатися пагорбом на сноуборді, збираючи різдвяні льодяники. Для того щоб закінчити першу частину, вам потрібно зібрати 50 льодяників. Щойно ви закінчите першу частину, ви перейдете до другої. Тут ви будете кататися по льоду, намагаючись уникати перешкод. Ви будете втрачати життя щоразу, коли потрапляєте в ополонку. Збирайте на шляху різдвяні льодяники. У другій частині гри ви зможете використовувати всі клавіші зі стрілками, а також пробіл. Будьте обережні з відсутністю льоду. Стрибайте якомога вище, щоб уникнути провалу під воду. Переконайтеся, що ви доберетеся до фінішу з усіма цукерками, які вам потрібні. Не здавайтеся з перших спроб. Продовжуйте тренуватися, поки не станете найкращим. Удачі!
Тут розташована онлайн гра Пінгвін на Сноуборді 2, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.1428571428571 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
  • - стрибати
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Penguin Skate 2 .
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри